Závěr roku je vždy časem, kdy se snažím na oddělení Dětské hemato-onkologické kliniky doručit nejenom nějaké dárky, ale také kousek dobré nálady a úsměv. Začínám svou Mikulášskou návštěvou a jinak tomu nebylo ani v roce 2017.

VIDEO mIKULAS

Svatý Mikuláš na uzavřeném odd. Dětské hemato-onkologické kliniky v Olomouci

Když jsem se přesunuli na sever Čech, směřovali mé kroky do Kojeneckého ústavu v Ústí nad Labem. Musel jsem se podívat, jak povyrostli moji kamarádi a co nového se naučili. Zpívali jsme, slyšel jsem krásné básničky a najednou jsem měl na klíně zase spoustu dětí, které toužily po obětí, pohlazení.

Kojenecký ústav v Ústí nad Labem

A najednou tady byl Štědrý den. Vždy se snažím dodat nějaký vysněný dárek na kliniku a pomoci Ježíškovi. Má toho chudák moc. Letos jsme zařídili dárek pro Luboše. Přál si notebook, který mu bude zpříjemňovat léčebné pobyty. Určitě ho využije i ve škole a z toho mám opravdu radost.

 

Luboš s vánočním dárkem

Díky všem svým partnerům mohu pokračovat v této činnosti a za to jim patří velký dík. V letošním roce jsem rozhodnutý opět realizovat projekt se svými sportovními kamarády. „SPORTOVCŮM NA DĚTECH ZÁLEŽÍ“  Společně s Filipem opět pozveme fotbalové hvězdy současnosti i minulosti, které sehrají fotbalový zápas. Nebude chybět doprovodný program pro celou rodinu, zajímavá tombola, autogramiáda……..

24.6. 2018 / 15:00 / Kozlovice u Přerova / „SPORTOVCŮM NA DĚTECH ZÁLEŽÍ“

Sportovcům na dětech záleží 2017

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..