Já ty telefony nestíhám. A kdopak, že to volá? NEMOCNICE ÚSTÍ NAD LABEM?

Které oddělení? Děti? A ony jsou nemocné. Co jim schází? Zápal kosti od blbosti? Nebo je trápí lenora? To je ošklivá nemoc. Jo dobrá nálada. Tak to tam hned jedeme. My je vyléčíme!!!

Tak milánkové, u nás v cirkusu tady je vždycky veselo, tak žádné slzičky a jdeme na to. Úsměv, dobrá nálada, zpívání. Protrénování bránice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nejhůře se zpívalo asi dětem z onkologie, které nemohly sundat roušky. Ale já jsem slyšel. Mám totiž velké sloní uši a ty slyší naprosto všechno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A jde to i bez beden, mikrofonů a techniky. Zásada jen jedna. Musíte chtít!!

A nakonec to nejdůležitější. Focení s velmi příjemnými sestřičkami. Obdivuji jejich práci a mám k nim velký respekt a úctu. Setkávat se denně s nemocnými dětmi, je pro mě nepředstavitelné.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dopis od sestřiček mi udělal radost, ale není to to nejpodstatnější. Podstatné bylo, že jsme udělali radost dětem a tím i sobě. Dlouho jsme o tom na obědě mluvili. Tak zase někdy příště.

PAVEL NOVÁK ROZVESELIL DĚTI NA DĚTSKÉ KLINICE V ÚSTÍ NAD LABEM

4. 4. 2013 odpoledne přijel pod dvou koncertech v Ústí na Dětskou kliniku zahrát zcela zdarma Pavel Novák se svou skupinou. Písně i vyprávění s nadšením a radostí poslouchaly hospitalizované děti z dětské chirurgie, interny, intramediární jednotky. Vystoupení potěšilo i rodinné příslušníky, kteří přišli za dětmi na návštěvu. Děti si společně zazpívaly, zatleskaly a zatančily.

Tímto chceme poděkovat panu Pavlu Novákovi i jeho skupině za ochotu a zájem nemocné děti potěšit a rozveselit.

Učitelky mateřské a základní školy v MNUL a sestřičky.

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..